Parhaat WordPress tietoturvalisäosat

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä ja toimii alustana miljoonille, blogeille, yrityssivustoille ja verkkokaupoille. Kaiken tämän suosion kääntöpuolena on tosiasia, että WordPress on myös hakkereiden ja muiden pahantekijöiden suosiossa ja maailmanlaajoiseti keskimäärin noin 30000 sivustoa hakkeroidaan päivittäin. WordPress asennuksen pitämiseen hakkereilta suojassa tarvitaan ennen kaikkea järkeä salasanojen ja tunnusten käytössä, ajantasalla olevat päivitykset sekä turhien lisäosien käytön välttämistä. Joskus saattaa olla kuitenkin tarpeellista lisätä suojaa erityisellä tietoturva lisäosalla.

WordFence

Wordfence on yli kahdella miljoonalla asennuksella kaikista suosituin tietoturvalisäosa. Wordfencen ominaisuuksiin kuuluu turvaallinen kirjautuminen, sivuston skannaus, ip-osoitteiden blokkaus, tehokas palomuuri sekä 24/7 seuranta. 

Wordfence osaa skannata koko sivuston mahdollisten tietoturvamuutosten varalta. Wordfence tarkistaa skannatessaan sivuston lähdekoodin ja vertaa sitä teemojen ja lisäosien alkuperäiseen koodiin havaitakseen mahdolliset muutokset.

Wordfencen ilmaisversio on varsin kattava. Maksullisessa premium versiossa on lisäominaisuuksina mahdollisuus blokata kävijöitä tietyistä maista, kaksivaiheinen sisäänkirjautuminen sekä ajastettu skannaus.

iThemes Security

iThemes Security on suosittu tietoturvalisäosa ja yli 800000 WordPress sivustoa käyttää sitä. iThemes Security sisältää yli 30 ominaisuutta, joilla se suojaa sivustoa ulkopuolisilta hakkereilta. iThemes Security ilmaisversio sisältää hyviä ominaisuuksia kuten kaksivaiheisen sisäänkirjautumisen ja lähdekoodin skannauksen haitallisten muutosten varalta. 

All In One WP Security & Firewall

All In One WP Security & Firewall on suosittu ja kattava tietoturvalisäosa WordPressiin. All in one securityn paras puoli on sen helppokäyttöisyys. All in one security näyttää myös suojauksen vahvuuden visuaalisesti mittarilla, joka auttaa havainnollistamaan suojan todellista tasoa. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu sivuston lähdekoodin skannaus haavoittuvuuksien varalta. 

admin